marți, 15 martie 2016

ANTREPRENORIAT

                                (martisoare,felicitari, publicare de carte, abecedar)
             Este o  activitate , în care modul în care te prezinţi şi în care promovezi afacerea face diferenţa la începutul unei afaceri.
             Activitatea  prezintă concepte   din lumea modernă precum: antreprenorii sunt pretudindeni, antreprenoriatul înseamnă management, învățare rapidă, metoda construiește-evaluează-învața. Actiunea îi va schimba  pe copii transformandu-i   dintr-un  personaj  care doreşte cu orice preţ să facă bani şi să se îmbogăţească, într-un consultant (indiferent de domeniu) care doreşte să-i ofere calitate clientului şi să colaboreze pe termen lung, nu trbuie sa  uitam  că orice antreprenor trebuie să fie şi un vânzător bun.
            Elevii  au  învăţat :
           - produsul tău trebuie să fie diferit faţă de toate produsele de pe piaţă şi trebuie să acopere o nevoie, angajează doar atunci când îţi permiţi şi când ai nevoie, şedinţele sunt un factor critic într-o firmă şi trebuie să le analizezi cu atenţie.

           ARGUMENT
           In aceste vremuri ale vitezei, ale retelelor si ale schimbarilor majore, furnizorii de servicii trebuie sa isi actualizeze permanent cunostintele profesionale si expertiza.
           Secretul succesului este capacitatea de a castiga increderea clientilor. Cum sa te transformi dintr-un foarte bun specialist intr-un consilier de incredere?
           Totul se bazeaza pe povestiri, , exemple clare. Rezultatul este o lista de recomandari, un proces in  pasi, care se dovedeste  folositoare    pentru cei care isi doresc o cariera in consultaţă.
OBIECTIVE
-însusirea   de principii  practice care sporesc credibilitate faţă de client;
-dezvoltarea spiritului critic şi autocritic :

            -optimizarea activităţilor educative prin activităţi extracurriculare realizate( şezători,vizite,excursii,concursuri.).
prof. înv. primar Stan Paula






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu