Erasmus

Curs de formare “VISIBILITY AND DEOR”

            In perioada 9-15 februarie 2017 am urmat cursul de formare profesională “VISIBILITY AND DEOR – EXTIENDE LA LLAMA!” organizat de Agenția Naționala Spaniolă de Formare Continuă și Dezvoltare Profesională, în localitatea Mollina din Spania. Participarea mea la acest stagiu de formare a beneficiat de sprijinul financiar primit în cadrul programului Erasmus + (Acțiune Cheie 2 - TCA).Programul, aparent încărcat a alternat momentele de informare cu socializare între participanții la curs (17), lucrul în echipă în cadrul workshop-urilor cu exemple și multe activități practice, activități de feedback si evaluare. Deși ritmul a fost intens, s-a lucrat într-o atmosferă relaxantă, de bună cooperare în toate activitățile de grup la care am participat. Organizatorii au fost foarte atenți la detalii, deschiși la sugestii și disponibili, flexibili la nevoile participanților,  locația bine aleasă (CEULAJ – Centrul de Tineret EuroLatinoAmerican) pentru desfășurarea unui curs intensiv. Nu a fost neglijată nici componenta culturală, prin organizarea unei seri tematice „International evening”, o vizită cu ghid prin orașul Granada și o vizită tematică în localitatea Mollina.
           
Activitatea de formare a constituit o experiență benefică atât pentru mine personal, cât și pentru instituția pe care o reprezint. In urma cursului am dobândit o serie de competențe manageriale legate de vizibilitate și diseminare, care ne vor ajuta la derularea proiectelor Erasmus+ 2016-2018 (KA1: „Educating Net Generation Creatively for Interculturality and Future Success” and KA2: „New Approaches to Literacy”) în cele mai optime condiții.

Profesor Coordonator Proiecte Erasmus +,
Laura Popența


Conținutul acestui articol reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului. AN și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.
        
PROIECT
EDUCATING NET GENERATION CREATIVELY FOR INTERCULTURALITY AND FUTURE SUCCESS
Nr. 2016-1-RO01-KA101-023243

Perioada desfăşurării proiectului în Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” Ploieşti: 01.09.2016 – 31.08.2018

Cursuri de formare profesională în Marea Britanie şi Spania pentru 12 cadre didactice din şcoală

1.    Digital Dynamic Cultural Dialogue (Marea Britanie) – 4 cadre didactice
2.    Let’s Tell Your Story (Marea Britanie) – 2 cadre didactice
3.    Play to Learn (Spania) – 6 cadre didactice

Proiectul este cofinanţat prin Programul Erasmus+, Acţiunea Cheie 1 (KA1), din fonduri europene.
Buget din fonduri europene: 27680,00 EUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu