vineri, 16 decembrie 2011

...

       Joi, 8 XII 2011 a avut loc activitatea cu tema „Agresivitatea în rândul copiilor” susţinută în cadrul Comisiei diriginţilor de către doamna profesoară Lorena Iliescu la clasa a V-a B.
       Tema aleasă este de actualitate cu atât mai mult cu cât încercăm fiecare să îmbunătăţim comunicarea familie - şcoală, elev - şcoală şi să optimizăm rezultatele fiecăruia dintre elevii noştri, eliminând diverse cauze, ascunse sau vizibile, care pot abate copilul de la drumul drept şi corect al educaţiei şi învăţării.
       În partea a doua a întrunirii au fost prezentati şi lăudaţi trei elevi cu rezultate deosebite la concursul naţional de matematică LUMINA MATH.
Radu Andrei - premiul al III-lea – clasa a VI-a B
Bocioacă Cezar – menţiune – clasa a VI-a C
Duţă Roxana – clasa a V-a D.       Considerăm oportună această iniţiativă de a aduce în prim plan elevi merituoşi care pot fi modele şi pentru alţii, mai ales acum când, „suferim”- cred într-o societate bazată pe non-valoare şi bani.
       Comisia diriginţilor va adopta acest punct în cadrul întrunirilor sale, sperând că voi, elevii nostri, veţi lua exemplul celor trei mai sus menţionaţi.
       Felicitări lor şi doamnelor profesoare Gabriela Dumitrescu şi Camelia Cîrstoiu, sub îndrumarea cărora au lucrat!
prof. Liliana Mihăilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu