Oferta scolii

Un elev mic pentru o şcoală mare!
 
În şcoala noastră, permanent se organizează activităţi plăcute şi educative atât pentru micii învăţăcei cât şi pentru cei mai mari.
Aici trebuie să vii şi tu!
Urmăreşte câteva imagini şi te vei convinge!
Sărbătorile magice

În fiecare an, îndrumaţi de învăţători, copiii organizează serbări încântătoare.
Recită fel de fel de poezii, cântă şi dansează, aşteptând cu nerăbdare sosirea vestitului Moş Crăciun şi a cadourilor mult dorite.

Experimente fascinante

Pentru cei care işi doresc să afle tainele chimiei, intr-un laborator modern, dotat cu aparatura necesară, doamna profesor vă aşteaptă pentru a face multe experimente interesante şi uimitoare.

Informatica

Ştim că mulţi dintre voi sunteţi pasionaţi de informatică.
În două laboratoare modern utilate, dintre care unul este conectat la sistemul  AeL, cu ajutorul unui profesor specialist, veţi parcurge paşii necesari pentru a deveni nişte informaticieni adevăraţi. 
 Fii un mic ecologist !

Învaţă să preţuieşti natura!
Într-un cadru adecvat, în laborator, vei desluşi minunatele tainele ale biologiei. Îndrumat de profesori specialişti vei învăţa să ocroteşti plantele şi animalele. 

   

Pe urmele istoriei…
Pentru cei mai curioşi, care vor să afle răspunsurile la întrebările legate de trecut, şcoala noastră a pregătit un cabinet în cadrul căruia, alături de doamna profesor, vei descoperi minunile lumii trecute!


Fizica si tainele ei 
 
De vrei să fii un fizician, şcoala noastră te poate ajuta. Aici înveţi despre mişcare, electricitate, căldură, obţinerea imaginilor şi multe altele. Vei fi îndrumat de  doamna profesor şi vei face  într-un laborator modern o mulţime de experimente minunate.   


Sport şi sănătate
 
În sala de sport modern dotată a Şcolii G. E. Palade vă aşteaptă profesori specialişti în karate, dansuri moderne, baschet sau handbal, gata de a vă îndruma de la primii paşi, până la performanţă.Biblioteca

Ca in orice şcoală ce îşi respectă elevii şi  cadrele didactice, avem şi o bibliotecă. Aici poţi lectura orice doreşti, poţi intra în lumea basmelor, a poeziilor şi multor altor creaţii literare. 
Cancelaria

Reprezintă incaperea în care profesorii se întâlnesc si discuta in timpul pauzelor. Astfel, puteţi veni aici să vă rezolvaţi problemele discutând cu aceştia. 


În şcoala noastră  doar campionii se întâlnesc. Vino şi tu dacă vrei să fii un campion!
Vom face o şcoală mai bună doar împreună!