marți, 3 iulie 2012

Câştigătorii Programului Patrula de Reciclare

        Şcoala cu clasele I-VIII "George Emil Palade", din Ploieşti, a fost desemnată câştigătoarea Programului educaţional Patrula de reciclare, ca urmare a celei mai mari cantităţi de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) colectate/elev. Instituţia a fost premiată cu aparatura necesară dotării unui laborator audio-video: ecran de protecţie, proiector, dvd player şi boxe.
 
Premiul pentru cel mai activ profesor coordonator a fost oferit Iustinei Ionela Necula, de la Grupul Şcolar Agromontan "Romeo Constantinescu", din Vălenii de Munte, care a primit, de asemenea, un aparat foto digital din partea organizatorilor. Tot în cadrul festivităţii de premiere a fost anunţat şi premiul pentru cea mai proactivă echipă, care a revenit tot Grupului Şcolar Agromontan "Romeo Constantinescu" Vălenii de Munte, echipei fiindu-i oferit un DVD player. 
         De remarcat şi faptul că Şcoala cu clasele I-VIII "George Emil Palade", din Ploieşti, a primit premiul special pentru cea mai mare cantitate de astfel de deşeuri din toată ţara, 2.596,6 kg., premiu ce a constat într-o imprimantă multifuncţională. Programul educaţional Patrula de reciclare s-a desfăşurat în perioada 15 noiembrie 2011 - 15 iunie 2012, festivitatea de premiere având loc la Inspectoratul Şcolar Prahova. Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec continuă seria activităţilor de educare, conştientizare şi colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), prin extinderea, la nivel naţional, a programului Patrula de reciclare, realizat în parteneriat cu Primăriile şi Inspectoratele Şcolare Judeţene, alături de doi dintre mambrii fondatori RoRec în sinstemele de învăţământ preşcolar şi preuniversitar. Mihail Marinescu.