luni, 26 iunie 2017

Din activitățile Corului Clopoțel parte componentă a Corului Duo Vox

A venit vara!... a mai trecut un an școlar și inevitabil, a sosit vacanța mare.
Pentru membrii corului școlii noastre, aceste zile sunt încărcate de amintiri frumoase, dragi și prețioase, deoarece ecoul sfârșitului de an trecut încă mai persistă în inimile noastre.
De ce? Pentru că anul trecut, primele două zile de vacanță ne-au adus cele două Trofee câștigate la Festivalul „Liga Națională” de la Costinești. Un trofeu a revenit Corului „Duo Vox”, care include și membrii Corului „Clopoțel”, iar celălalt trofeu a fost obținut de Grupul ritmic „Happy Beat”, având în componență cinci eleve de la clasa a VIII-a A – de care cu greu ne-am despărțit anul acesta.
Am reamintit această performanță pentru că a fost unul din factorii care ne-au mobilizat tot acest an, în dobândirea performanței și menținerea corului la același înalt nivel.  
Acum putem spune cu mândrie că munca noastră de peste an a dat roade, fiind recompensată în concursurile la care a participat corul, cu aceleași meritorii Premii I.
Vom face o scurtă incursiune în timp, prezentându-vă câteva din activitățile în care membrii corului au fost prezenți, marcând momentele principale ale anului: Festivalul de Colinde și Cântece Tradiționale, Ziua de 8 Martie, Concursuri, încheind cu realizarea momentului artistic inclus în activitățile Proiectului Internațional Erasmus+, derulat în școala noastră, în perioada 29 mai – 2 iunie 2017.
Vă dorim din suflet să aveți o vacanță frumoasă!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu