joi, 19 noiembrie 2015

Salad Day

          Sanatatea si echilibrul fiecarui om se afla in stransa legatura cu hrana. Deprinderea unei alimentatii adecvate atrage un stil de viata sanatos. Prin proiectul "Salad Day" invatam elevii sa adopte un comportament alimentar corect si sa fie educati in spiritul valorilor unei vieti sanatoase.
          In cadrul orelor de engleza, elevii isi insusesc notiuni de vocabular legate de fructe si legume, dar am observat ca sunt foarte putin implicati in activitatile practice/demonstrative in cadrul scolii sau acasa. De aceea, ne-am gandit ca un atelier de gatit ii ajuta sa-si consolideze notiunile invatate, sa colaboreze si sa lucreze in echipe, sa urmeze instructiuni in engleza, sa realizeze postere si retete.
          Atelierele au avut loc pe 3 si 4 octombrie si au participat toti elevii claselor a VI-a, precum si cativa elevi de la clasele a VII-a. Proiectul "Salad Days" a antrenat si alti membri ai comunitatii scolare (parinti si profesori diriginti) si s-a bucurat de un real succes, din moment ce elevii si-au "savurat" propria munca.
Va multumesc pentru tot sprijinul acordat in desfasurarea acestui proiect!
prof. Laura Popenţa
Clasa a VI-a A





Clasa a VI-a B




Clasa a VI-a C






Clasa a VII-a A



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu