marți, 11 martie 2014

Pharrell Williams Happy - We are HAPPY in PLOIESTI, Romania




Nico, Doroftei, Corina Ungureanu, fotbaliști de la Petrolul, baschetbaliști de la Asesoft, bloggeri, jurnaliști, dar și simpli ploieșteni apar într-o versiune a clipului “Happy”, după modelul unor orașe din întreaga lume.

Melodia compusă de Pharrell Williams, care a fost coloana sonoră a filmul “Descipacable me 2”, a creat o adevărată isterie, astfel că fani din întreaga lume au realizat versiuni proprii ale clipului în care dansează pe ritmurile pline de veselie ale melodiei.

Varianta videoclipului „Happy” filmat în Ploieşti are scopul de a prezenta valorile culturale ale oraşului, astfel că în cadrele filmului apar locuri şi obiective emblematice: Muzeul Ceasului, Teatrul Toma Caragiu sau Bulevardul Castanilor.

Videoclipul a fost lansat marți seară, pe YouTube, pe canalul SMA Studio, după mai multe săptămâni de filmări și montaj. Iniţiatorii proiectului sunt promotori cunoscuţi ai oraşului, Loredana Bratila, fondatoarea „Ploieştiul Vechi şi Nou”, Corneliu Eugen Moraru, co-fondator „Iubesc Ploieştii” şi bloggerul Elena Pelmuş.
Sursa articol: link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu