luni, 18 martie 2013

Înscrierea în învățământul primar 2013

    Pentru informaţii referitoare la înscrierea copiilor în clasa pregătitoare și clasa I vă invităm să accesați pagina "Inscriere 2013" de pe bara de meniuri, dreapta sus, sau să executaţi  clic pe butonul alaturat.

joi, 14 martie 2013

Earth Hour 2013

         Sâmbǎtǎ, 9 martie 2013, elevii Școlii Gimnaziale „G. E. Palade” au fǎcut diferența, arǎtând comunitǎții cǎ sunt, nu doar informați, ci și implicați în problema reciclǎrii materialelor recuperabile. Dupǎ ce toatǎ sǎptǎmâna copiii au adunat PET-uri cu scopul de a sprijini orașul Ploiești în competiția pentru titlul „Capitala Earth Hour”, în dimineața zilei mai sus amintite, cinci elevi reprezentanți au ridicat meterialele recuperabile de la sediul școlii și le-au transportat la punctul de colectare din fața Palatului Culturii. 
          Ei au ales sǎ fie prezenți personal la eveniment pentru cǎ au dorit sǎ informeze la rândul lor și sǎ educe cetǎțenii în spiritul comportamentului ecologic. Pentru gestul lor, elevii au fost rǎsplǎtiți cu tricouri inscripționate  cu  mesajul „Ploiești – Capitala Earth Hour 2013”, însǎ au privit acest lucru ca pe un bonus. 
         Adevǎratul câștig a fost acela de a fi transmis ploieștenilor mesajul cǎ nu putem produce bunǎstare și nu putem avea un oraș curat pe termen lung  decât dacǎ vom strânge cu grijǎ ceea ce rezultǎ în urma consumului nostru de zi cu zi și vom gǎsi modalitǎți de a refolosi aceste materiale. 
prof. Cosmina Dumitru